Rtv Pendimi

DURO.. SE KA ZOT!!

Duro.. se pas natës.. vjen dita.

Duro.. se pas shiut.. vjen kthjelltësia.

Duro.. se pas sëmundjes.. vjen shërimi.

Duro.. se pas pikëllimit.. vjen gëzimi.

Duro.. se ka Zot, i Cili gjithmonë të dëgjon,

të mbron dhe përkujdeset për ty, ngase Ai nuk të harron.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH