Dr Muhamed Morsi Njeri i Drejte,dhe i Sinqertê

Ne vitin 2011, Populli i Egjiptit u zgjue ne kêmbe
Me proesta,te qeta e pa dhune,qe ta largonohet
Nga ni diktatore me se 40 vjeqare,i cilli erdhi vet
Ne pushtet duke e tradhtue ish,kryetarin Sadat i

Cilli nuk ka qene diqka me i mire,e vrau ne parad
Ushtarake,kure vete ky diktatore Hosni Muberak
Ishte shume afêre tij,dhe pase e vrajten e,vorosê
Vendin e tij ku e,muare dhe deri ne vitin 2011 ky

Beri gjdo te keqe pere Egjiptin e pêre Muslimanê
Ishte bashkpuntorê i qifutve,nga Egjipti i shkatrron
Popullin e Palestinez,krejte kto u berên me ndihm
Te diktatorit Hosni Muberak,i lidhurre me ushtrrin

Gjithmon kungulli mbi uje kêrkujte si ka shkue dhe
Ne vitin 2011,Populli,nuk muajti diktatur me  duru
Dhe pasi nuk kishe fuqi me ushtrri mi ndale aje vete
Nga posti i kryetarit u terhoqe,drejte ne spital,shkoj

Mirpo diktatori te gjitha kto tradhti i kishte pase,aje
Nga burgu me tradhtaret e vete,qe i la ne komanden
E,asaj ushtrrije msheftase me nji tradhtare e gjakpirs
Aj bashkpunojê te gjitha planete me qifute aj i bante

Dr, Muhamed Morsi Njeri i Drejte dhe i besuashêm me
Ndihmen e Allahut xh.h,fillojê punêt aj ti rregullonte,i
Regullojê shume punê te Shtetit te vete e Muslimanê
Dhe R-Kosovên se harroje dhe si shtete aje na pranojê

Ne Dr Muhamed Morsi te jemi mirnjohese sa pere ate
Diktatore,Hosni Muberak,kure R-Kosovên se kish njoftê
Pore me gjitha forcate e te tjeret i ka pengue,mos na njoh
Sepse nga qifutete komanden ashtu e mere me rusin ajê

Mos mi prishê punte,e R-Kosovên me pengue,pore deshi
I,Madhi Allah Azzuvexhel,e pushtetin Dr Muhamed Morsi
E,muare e R-Kosovên si shtete e pranoje qe ka ndikim  te
Madhe ne botên e trazuare sode qe njerzimi po jetojmê

Nji Gjeneral ne pension qe jeton ne Turqi,si, Kryeministri
Regjep Taip Erdogan,dha nji deklarat se kete grushtete qe
Ndodhi êshte i pergaditure nga shteti qe bane zullume mbi
Popullin e Palestinês ata jane Izrael-Qifute dhe te po shpirt

Kane gjete njeriun e vete nji tradhtare dhe i pa, bese qe po
E,tradhtone Shtetin dhe Popullinê e vete,ne bashkpunim aj
Me diktatorin Hosni Muberake,beri grushtetin me 3.07.2013
Me dhune Dr Muhamed Morsin nga pushteti aje e rrxojê,dhe

Ushtrrin me tanke ne rruge i qiti nisi te vrase e te shkatrrojê
Vrau per nji dite gati 600 vete,pore nuk i kursej ky gjakpirsê
Tashe filloje dhuna edhe neper,Xhamia,Rruge e shtepija vran
Qka gjene perpara,ndersa Dr.Muhamed Morsin e, ka burgosê

Po ngadal o,Gjakpirsi Gjeneral ( Abdel Fatah-el -Sisi ) sepse ti
Nuk ki force krejte Egjiptin me 90 milionê me komandue  nga
Kta i kie me veti vetem 10 milion,ndersa me Muhamed Morsi
Jane 80 Milion Musliman qe 5 here me vota te lira aje fitojê

Ne gjithê botên ku jane Muslimanêt ty o Presidente Muhamed
Morsi ne te njofi,ani se ti dhe shumê Vllazêre u vrat u burgoset
Te gjithê Muslimanêtê i kie me veti,sepse edhe Allahu xh.h.kurr
Diktatoret ne pushtet nuk i len,keshti ishte lufta e R-Kosovêsê

Kurre diktatori me ushtrrin e shkive kapitulloje,u largue njihere
Dhe pêrgjithmone e Populli i R-Kosovês,Shqiptarê,Boshnjakê e
Turqe,Egjiptjan,Romê e te tjere sodê marin lirishte fryme nepêre
R-Kosovê e me gjere,se shkijete pêrgjithmonê jane te shkatrurê

Ne funde gjka ka ne Botê-Muslimanê bani Lutje te Allahu xh.h qê
Ti ndihmojê Popullit Muslimanê ne Egjipt,Siri,Burma e Palestinê ti
Shkatrroje se pari tradhtaret e vete,e me ta edhe ata qe me vite,e
Shkatrrojnê vrajne.grinê,sepse janê katila dhe te pa besê ne lusim
Allahun.xh.h.ti denoje aje si dine vetê e ne gjdo Namazê te Lutemi
LA-ILAHE-ILLALLAH-MUHAMMEDEN RESULULLAH– A     M    I     N

Me-Rrespekte nga Dêgjuesi i Radio-Pendimit:Sabri Vilanci:26:08:2013:Vushtrri