Dieta me patate dhe jogurt për 3 ditë humbasni deri në 5 kg !!!

Dieta me patate dhe jogurt – për 3 ditë humbasni 5 kg.Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram. Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt (kos te holluar) me masë të vogël yndyre.

Dieta me patate dhe jogurt(kos te holluar)

Regjimi i të ushqyerit:

 • Dita e parë
  Mëngjesi:1 patate e zier pa krip, 1 gotë jogurt
  Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
  Darka: 2 gota jogurt
 • Dita e dytë
  Mëngjesi: 1 gotë jogurt
  Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë jogurt
  Darka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt
 • Dita e tretë
  Mëngjesi: 1 patate të zier pa krip
  Dreka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë jogurt
  Darka: 1 gotë jogurt.
  Mbani mend: Bëni dallim mes patateve të fërguara dhe te ziera. Disa hulumtime kanë vërtetuar se pikërisht kjo dietë bën të humbni madje 5 kilogramë.