DERISA NUK FALESH …!!

1- Derisa nuk falesh, Allahu largon nga ti begatinë në jetën tënde.

2- Derisa nuk falesh, Allahu do të jap nje errësirë në fytyrën tënde.

3- Derisa nuk falesh, Allahu nuk do të shpërblejë për punët e mira që bën ti.

4- Derisa nuk falesh, Allahu nuk i ngritë lartë lutjet e tua.

5- Derisa nuk falesh, Allahu nuk pranon lutjet e të tjerëve për ty.

6- Derisa nuk falesh, Allahu do të bëje që të urrejnë gjitha krijesat.

7- Derisa nuk falesh, do të vdesësh i poshtruar.

…dhe prap vazhdon të mos falesh???

Përshtati: Valdet Kamberi