DASHURIA PËR HIR TË ALL-LLAHUT

Vëllezër dhe motra të nderuara Pejgamberi a.s.thotë:nga besimtarët dhe besimtaret,ka të atillë,që nuk janë Pejgamberë as dëshmorë.Por ata do t’i kenë lakmi Pejgamberët dhe Dëshmorët.Dikush tha:na i përshkruaj o i Dërguar që t’i duam ata.
Pejgamberi a.s.tha:ata janë njerëz që janë dashur mes vete,për hirë të Allahut,duke mos qenë nē lidhje farefisnore as miqasie.
Fytyrat e tyre do të jenë të ndricuara,të gëzuara,ata do të ulen në kulltuqe prej nuri(drite).Nuk do të frigohen kur të frigohen të tjerët, as që do të dëshprohen kur të dëshprohen të tjerët.
O Zot,na mundëso të bëhemi prej tyre.
Allahumme Amiin

Shkruar nga Hoxha Zekerija Bajrami.