Rtv Pendimi

Çuditem me ty!

Çuditem me ty se si sillesh!
Kokën mban lart nga mendjemadhësia.
Çuditem me ty…!
Si nuk ia ke frikën Allahut
Duke ditur që….!
Mendjemadhësia është gjëja më e urryer tek Allahu
E tiii!!!
Ti me ambiciet e tua!
Nga Islami shumë ke devijuar.
Eee po …!
Natyrisht i jep përparësi
Asaj që të kënaq në një moment
Harami ka vlerë për ty
Turp…!
Turp për ty!
Si nuk i jep përparsi farzeve të Zotit tënd
E asaj që Allahu të urdhëroi
Ec me kujdes…!
Kujdes veten tënde!
Ndale atë të mos shkojë afër shkatërrimit.
Mos të mashtrojë ecja e ditëve dhe netëve,
ato janë të njëpasnjëshme.
S’dinë të ndalur.
Mos të mashtrojë forca dhe fuqia jote.
Sepse ti je duke ecur çdo ditë e nga fundi
Dije që pasuria e vërtetë,
?shtë ajo nëse mban besën me Zotin tënd
Nëse të kalon jeta në devotshmëri
Nëse praktikon Islamin me drejtësi
A mendon që ka pasuri më të shtrenjtë sesa kjo
Jo…!!!
Vallahi jo nuk ka…
O ti muslimane,
Shiko veprat e tua
vetëm ato do të sillen para teje
Në ditën e llogarisë
Asgjë s’do të ketë vlerë, asgjë s’do të shpëtojë
Përveç veprave dhe punëve tua, o i mjerë.
Mendoje vdekjen
Mendoje natën e parë të varrit
Mendoji pyetjet që do të bëhen në varr
Mendo se a do të mund t’iu japësh përgjigje
A do të kesh forcë kësaj llogarie ti dalësh mbanë
La Havle ve la kuvete ila bilah.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH