ÇKA SHPRESON VAJZA TEK BURRI I SAJ!!

E pyetën një vajzë ..

Çka shpreson te burri jot??

U përgjigj: Të gjithë atë çka e shpresoj tek ai, nuk është e pamundur, mirëpo në kohën e sotit është bërë e rrallë ta gjesh..!

Te ka ai shpresoj krahë të më mbron dhe zemër të më strehon..

Të mi fal gabimet dhe t’i tejkalon problemet..

Të më mëson, të më edukon dhe të më vetëdijeson..

Të mi përmison gabimet, pa mos më lënduar..

Të mi mbulon të metat, pa mos i shpalosur..

Mes nesh të këshillohemi..

Të më rikujton për begatit ë Zotit tim..

Të ma mbron nderin..

Të më shoqëron në namaz..

Dhe në leximin e Kuranit..

Dhe në agjërim.. dhe në namaz nate!

O Zot furnizoji motrat muslimane më këtë lloj burri!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU