Çfar mendimi keni ju sa i përket marjes së patent shoferit për femra

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë Islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Çfar mendimi keni ju sa i përket marjes së patent shoferit për femra?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:/kohaislame