Buka djathi ne tepsi me forma

Buka djathi ne tepsi me forma

Permbajtja per 12 forma

3 koka vezë
10lug Kos
10lug miell tè bardh
6lug vai luledielli
Nje maja per embelsira
1lug e vogel krip
Djath sipas deshires
Dhe me susam siper sipas deshires
Kur i perzien tè gjitha i mbraz ne tepsin me forma