BËHU GJËJA E VETME QË NUK PËRSËRITET DY HERË

Mos iu lajmëro po të njëjtit person më tepër se dy herë dhe mos vazhdo t’i dërgosh mesazhe se ku je, jam mërzitur për ty!! Mjafton t’ia dërgosh vetëm se një mesazh.

Mos i fol atij që është prezent më tepër se dy herë. Po të dëshironte që të flet, nuk do të merrej me tjetrin e të braktiste ty!

Mos hulumto pas atyre që u fshehën papritmas pa ndonjë arsye, se po të donin do të rrinin me ty.

Mos e detyro dikë që të vazhdon të flet me ty, se po të donte ai vet do të fliste me ty.

Bëhu gjithë ai që je, origjinali, dhe që nuk posedon kopje tjera.

Dhe mos i shëmbëlle askujt, po bëhu gjëja e vetme që nuk përsëritet dy herë!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU