“Apple” zbulon 20 aplikacionet më të shkarkuara për 2017-n

Ndërkohë që përgatitemi t’i japim lamtumirën 2017-s, “Apple” ka publikuar listën e aplikacioneve më të shkarkuara nga “App store”.

Snapchat edhe pse ka përjetuar rënie të hyrjeve dhe përdoruesve, në “Apple” mbetet aplikacioni i dytë më së shumti i shkarkuar.

Në deklaratën e “Apple” thuhet se 2017-a ka qenë një vit i madh për aplikacionet dhe risitë e fundit të kulturës app.

I pari në listën e aplikacioneve kryeson “Bitmoji”, çka nuk konsiderohet befasi për shkak të rritjes së madhe në vitet e fundit.

Ndërkaq nuk mbeten pas edhe rrjetet sociale më popullore si “Facebook”-u, “Instagrami”, “Youtube” dhe “Messenger”.

20 aplikacionet më të shkarkuara, sipas Apple:

Bitmoji
Snapchat
YouTube
Messenger
Instagram
Facebook
Google Maps
Netflix
Spotify
Uber
Gmail
Pandora Music
Amazon
WhatsApp
Wish
Twitter
SoundCloud
Google Chrome
Waze
Lyft