ALLAHU I LARTESUAR

Zoti im me ka falur jeten
dhe me mesoj te verteten,
gjdo her ate e kujtoj
tek ai gjdo gje shpresoj.
Allahu i lartesuar gjdo gje ka krijuar,
prandaj per veq tij nuk ka te adhuruar.
Zotin tim e adhuroj tek ai gjithmon  shpresoj,
gjdo deshir qe kam te ma plotesoj.
Tek ai mbeshtes veten
tek ai gjej te verteten,
nga ai suksesin kerkoj
per gjdo pun qe punoj.
Prandaj ati i premtoj se besnike do ti qendroj,
jam muslimane e vertet do ti lutem Allahut per jete.
 
Eriona-DRENIC