Akullore -Dietike

Përgaditja :
 
Qërojmë bananet dhe i presin feta-feta vemë në një
Gotë/tas, kupe në ngrirje për afërsish,4-orë kur të
jenë ngrirrë,i blujm në mikser me pak gjumshtë të
ftoftë- Akullorja është gati…
 
2-3-Banane të pjekura 
pak,qumsht të ftoftë