A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Kur të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të mbyllet çdo rrugë dhe të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të dobësohet fuqia nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!

Kur të thahet loti dhe të ngurtësohet zemra dhe memoria të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut

Kur të largohet i dashuri dhe të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikën tjetër pos Allahut?!

Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut!

Përmende Atë që edhe Ai të të përmend!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU