Rtv Pendimi

90 për qind e njerëzve do të kenë telefona të mençur për 5 vjet

Përdorimi i telefonave të mençur vazhdon të rritet dhe deri në fund të vitit 2023 pritet të kenë më shumë se 90 për qind e të rriturve në vendet e zhvilluar të kenë telefon të mençur, njofton Deloitte në hulumtimin “Trendet në sektorin e teknologjisë, media dhe telekomunikacion”.

Në hulumtim thuhet se 85 për qind e njerëzve ndërmjet 55 – 75 vjeç po ashtu do të jenë pronarë të telefonave të mençur.

Deloitte parashikon se përdoruesit për pesë vjet mesatarisht do të përdorin telefonin 65 herë në ditë

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH