5 ARSYE PSE JAM KUNDËR IZRAELIT

  1. Jam kundër sepse jo vetëm që janë pushtues dhe uzurpues të tokave të huaja porse edhe se nuk fshehin vendosmërinë për të vazhduar edhe më tej me këto aspirata hegjemoniste.
  2. Jam kundër sepse janë duke bërë krime dhe gjenocid ndaj popullatës së pafajshme: vrasin fëmijët ndërsa i quajnë gjarpërinj të vegjël, vrasin gratë shtatzëna ndërsa ngrijnë sloganin: “gjuaj një, vrit dy.” Ata kanë shkelur çdo ligj ndërkombëtar të luftës.
  3. Jam kundër për shkak se urrejtja e tyre nuk kursen as objektet fetare.
  4. Jam kundër për shkak se janë kriminelë ndërsa hiqen si viktima. Ushtrojnë gjenocid ndërsa thirren në emër të mbrojtjes së tokave, që në fakt nuk janë të tyre. 
  5. Jam kundër për shkak të heshtjes së organizatave botërore përballë kësaj hegjemonie dhe trajtimit të tyre si viktima e jo fajtorë.