​Si të rrisni hapësirën e pashfrytëzuar në iPhone

“Redditor eavesdroppingyou” ka postuar një taktikë për pastrimin hapësirë ekstra në iPhone duke marrë në telefonin tuaj një film të gjatë.

Pasi që ju të shtypni butonin Rent në një film, një kuti dialogu do të dalë, e cila do të kërkojë të zgjidhni mes opsioneve OK ose Settings. Zgjidhni Settings , pastaj General dhe në fund Storage & iCloud. Ju do të shihni se sa është hapësira në dispozicion.

Nëse ju klikoni butonin Home mund të shihni iPhone e juaj duke punuar me aplikacione të ndryshme, dhe duke pastruar të dhënat e papërdorura dhe historitë. iPhone-i mund të bëjë automatikisht këtë, kur hapësira është shumë e ulët, por kjo është një mënyrë për ta detyruar të procesin të ndodhë më herët.