Ҫka i tha imami ati që i iku namazi me xhemat

Një xhematlinjë shkoi në Xhami për të falur sabahun.
Por kur arriti te Xhamia xhemati dilnin,ngase e kishin falur sabahun.
Ai kur i pa u dëshprua shum,dhe me keq’ardhje,nga thellësia e zemrës ia bëri:aaah,kur e dëgjoi Imami dhe e pa se njeriu shum ështê mërzitur i tha:o
vêlla a po ma jep cat aaahin tënd e un,po ta japi namazin tim.

Nga kjo kuptohet se nijeti i pastër dhe me sinqeritet,në shum raste vlenë më shum se vet puna e Muslimanit.

Dr. Zekerija Bajrami