Rtv Pendimi

Xhumatë po vinë e shkojnë,ashtu është edhe jeta jonë

Vëllezër dhe motra të nderuara,koha po kalonë shpejtë.
Xhumatë po vinë e shkojnë,ashtu është edhe jeta jonë,për cdo momentë që kalonë, pranë varrit na afronë.
Andaj të përfitojmë kënaqësinë e Allahut Azze we Xhel-le me vepra të mira.
Nata dhe dita e Xhuma janë shum të vlefshme,andaj të mos e cojmë kohën me punë të kota,ngase koha është pjesë e jetës tonë.
Sa më shum t’i dërgojmë Salawat Pejgamberit a.s. Të bëjmë teube-Istigfarë,me shpresë që Allahu të na falë.
Të mos harrojmë edhe leximin e Sures Kehf.
Allahu ju bekoftë.Ju uroj cdo të mirë në jetë, dhe Xhuma të begatë.
Wesselamu alejkum we Rahmetullahi we Berekatuh.

Shkruar nga hoxha Zekerija Bajrami.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH