XHEHNETIN TA FITOJME

Oh ju njerz e ksaj bite
         vetum nje fjal po jav them
         kthehuni ne rrugen e ALL-LLAHUT
         se ALL-LLAHU ju shperblen.
 
         Oh ju njerz qe po jetoni
          tjeter fe mos kerkoni
          feja paster dhe e drejt
          eshte ISLAMI me te vertet.
 
          Oh ju njerz qka po ju thom
           leht XHEHNETIN efitojme
           me zemer te  deshmojme
           me gjuhe ta deklarojme.
 
          SHAHADETIN kurr mos ta harrojme
          ne qdo moment ne ta thojme
          LA ILAHE IL-LALLAH  MUHAMEDIN  VE RASULILAH.
                
                         hida thaqi