WIFI, vrasësi i heshtur

Wi­Fi mund të përkufizohet si një rrjet pa telefon përmes të cilit mund të lidhen pajisjet elektronike pa u lidhur me një rrjet kabllor. Në ditët e sotme, në çdo shtëpi mund të gjendet një rrjet Wi­Fi. Edhe në çdo lokal apo vend tjetër.

Ato lëshojnë sinjale WLAN të cilat prodhohen nga valët elektromagnetike që shkaktojnë dëme serioze në shëndet. Me kalimin e kohës valët elektromagnetike fillojnë të reflektojnë në trupin e njeriut dhe e dëmtojnë atë.

Ja disa nga pasojat e ekspozimit të shumtë ndaj Wi-­Fi:

Lodhje kronike
Dhimbje nga veshët
Mungesë përqendrimi
Dhimbje koke të shpeshta
Probleme me gjumin

Kjo nuk do të thotë se duhet ta shmangni plotësisht përdorimin e teknologjisë apo internetit, por ndiqni disa këshilla që do t’ju ndihmojnë:

Shkëputeni apo fikini programet apo wi­fi para gjumit, fikeni wi­fin gjithmonë nëse nuk jeni duke e përdorur në kompjuter apo telefon, mundohuni t’i shmangni këto pajisje nga dhomat e gjumit.