Vllaut tone Niclas- Blancho-Abdullah

Ne Zvicer njê djali i ri me emrn Niclas Blanco
Kure ishte nê moshên e re,ky djaloshê,e prani
Besimin Musliman,jo nga dhuna nga te tjerret
Porê me gjithê dêshirên e tij dhe me plote qef

Nicolas Blancho si djal i ri pa i mbushurre 16,vjet
E,pranoni Islamin me gjithê dêshirrê,kishte,pakê
Pengesa nga familja e tijê,pore Niclas me besim e
Me urrtêsi i tejkalojê tê gjitha pengesat ani,se ka

Ende pengesa nga familja,e shoqêrija ne vendlidje
Porê  Nicolas tashe Abdullah Elhamdulillah bane e
Punon pêrê Davete ne Zvicer dhe botên e mbarrê
I,ftonê njerzit tê pranojne rrugên e drejte-Musliman

Nicolas -Abdullah tashe êshte kryetare i Muslimanve
Nê zvicer,i martuarre me njê Shqiptare nga R-Kosovê
Lusim Allahun Azzuvexhel te kene jete tê lumturre ne
Jeten e tyre,ne ketê botê dhe ne Ahiret,All-llahu xh.h.

I,Shperblefte me Xhenetin -Firdeuezê,Nicolas-Abdullah
E,ka njê dêshirrê qê te gjithe Babê,Nêne e te afêrmite e
Tije ta pêrqafojne besimin Islam,ndesa neve na porosit
Te bajme sa mundemi davetê pêr Islam,Allahu ty o vlla

Nicolas-Abdullah,Allahu Azzuvexhel ty te shpêrbleftê dhe
Gjithê Muslimanetê e botês pa dallimê,e falenderojme po
Ashtu edhe Stafin e Radio-Pendimit,pa e harrue edhe perê
Perkthim nga Arabishtja Hoxhê-Lulzim Susurin,po ashtu edhe
Moderatorin tone vllaun Naim Hoxha,me Xhenetin Fidrevzê:Amin

Sabri Vilanci:16:04:2013:Hässleholm:Suedi