Vjen telefoni me baterinë më të madhe në treg

Një telefon i ri ka mbërritur në rrjetin Comcast / Xfinity, MVNO e Verizon. Xfinity Mobile është në dispozicion të klientëve të tanishëm Xfinity me at-home shërbimet: kabllo, TV, dhe telefonin dhe shkon në rrjetin 4G LTE Verizon.

LG X Charge mban baterinë më të madhe ndonjëherë në një telefon. 4,500 mAh bateri përputhet me një ekran të mesëm prej 5.5-inç 720p mundësuar nga një CPU 1.5GHz okta-core dhe “1.5GB ose 2GB” RAM. Hapësira e brendshme 16GB është e zgjerueshme deri në 2TB nëpërmjet kartës microSD .

LG X Charge Xfinity Mobile u jep klientëve potencial një mundësi të vlerës që ata të vendosin kundër formacionit aktual të iPhone dhe Galaxy të Samsung.

Telefoni zyrtarisht do të dalë në shitje më 30 qershor përmes faqes së Xfinity-së, qendrat e thirrjes Xfinity, dhe disa dyqane fizike tëXfinity. Çmimi mbetet për t’u bërë i njohur derisa telefoni të dalë në shitje.