Vetêm nê Radio-Pendim gjejê qetsim

 

Vetê ne Radio-Pendim unê gjejê qetsim
Njê ditê qê mê dukêt shumê,e gjatê ketu
Nê mêrgim-Suedi,me Radio-Pendimin une,e
Ndiejê aromên e Atdheut timê,i harrojê dhe
Brengat e ksaj,dynjaje,me programe,te ksaj
 
Radio duke filue me programe te mêngjesit
Nga Prizreni,me moderatorin Naim,e shumê
Muafsire te nderuare Hafizê e Hoxhallar tanê
Nga tê cillêt ne mêsojme shume pêrê- Islamê,
Nga tê nderuarit Hoxhallarêt tane ne,Kosove,
 
Dhe ne Mêrgatê,nga kjo radio shume me vlerê
Jemi Penduarê shume Vllêzerê-Motra,e ktu ne,e
Falenderojme edhe Kryeredatktorin ne- Austri pa
Harue edhe zv, Kryeredaktorin ne Suedi,ne nuk 
Kemi mundesi te ju,shperblejme pose Zoti.xh.h,

 
Jemi mirnjohesê per te gjitha, juve te gjithve Zoti.xh.h.
Ju shperblefte me Xhennetin-Firdevs, duke Filluarrê
Nga Austria,Suedi,Prizren,e Prishtinê,tê lumtê na qê
Ju kemi juve Vêllazêr qê punoni pa pritesê,Zoti.xh.h.
Tê gjithve juve me Familje,juve me Xhenet ju,shperbleftê
 
Tê lumte na qe ju kemi,shume dêgjuese ju na keni,qe
Nga Alaska,Meka,Mongoli,Kina,Australi,Siri,dhe Evropê
Lusim Allahun Azzuvexhel, qe kjo radio te dêgjohet nê
Gjdo Shtepi,tê mêsojme edhe ma shume pêr Islamê,se
Kjo Zemrên e gjdo njeriu e qetsonê,Zoti.xh.h.ju shperbleft-Amin
 
Me-Rrespekte-nga Dêgjuesi i-Radio-Pendimit
Sabri Vilanci:..11:11:2012-Hässleholm-Suedi