VELLEZERVE TON

Oj Siri shum u s”proveve 
shum masakra e bombardime
perjetove,por armikut s”ju dorezove. 
 
Shum,pleq,gra, femij 
jet kan nderru, po insh-ALL-LLAHU,
shehida i ka pranu. 
 
Mos ti  harrojm vllezrit ne Palestin, 
sa jet te gjat me viktima kan kalu.
insh-ALL-LLAHU armikun e ka dobesu, 
dhe Palestina me triumfu.
 
Vllezerit ton ne Burma, 
sa jet te veshtir jan duke 
kalu,nga pabesimtaret 
Budista ,jet jan duke nderru!
 
Vellezer e motra  musliman
beni te gjith dua.ndoshta 
ALL-LLAHU duat na i pranon
e te gjithe muslimat
ne liri te jetojn !
 AMIN,AMIN.AMIN
 
23-11-2012–buqja