Vazhdojn punimët në studion e re të Radio Pendimit në Prishtinë

 

Të nderuar vëllezër dhe motra, siç edhe keni qenë të njoftuar se Radio Pendimi është bartur me lokacion të ri në Prishtinë, punimet në studion e re janë në fazën përfundimtare.

Nga kjo studio do të realizohen emisione të shumta nën udhëheqjen e moderatorit Urim Isma.

Stafi i Radio Pendimit i falënderon përzemërsisht të gjithë ata që kontribuan në realizimin e punimeve sa më profesionale të studios së re në Prishtinë, e në veçanti familjen Selimi për lejimin e shfrytëzimit të objektit për nevojat e radios.
Më poshtë po u shoqërojmë me pamjet e punimeve në studion e re.

studio_punimet_prishtin1 studio_punimet_prishtin2 studio_punimet_prishtin3 studio_punimet_prishtin4 studio_punimet_prishtin5