Urtësia e të thënit elhamdulilah pas teshtitjes

Arsyeja pse duhet të e falënderojm Allahun xh.sh pas teshtitjes është sepse gjate procesit te saj zemra ndalon se rrahuri.
Ajo behet ne nje shpejtësi diku rreth 100km/h dhe nëse ju teshtini me force atëherë shume lehte mund te vije deri tek thyerja e ndonjë prej kockave tuaja.
E nese tentoni te e ndaloni nga dalja jashtë e saje, atëherë kjo e shkakton nje zbrazje te gjakut ne tru dhe qafe e qe mund shume lehte te këtë pasoja fatale dhe te ju dërgoje drejt vdekjes.

Ndërsa nëse gjate teshtitjes i leni sytë e hapur,
atëherë ata mund qe shume lehtë te dalin jashte vendit te tyre.
E sa për informate, gjate teshtitjes organet e frymarrjes, tretjes, urinimit, si dhe zemra ndalojne se funksionuari edhe pse koha e teshtitjes është nje sekondë apo edhe me pak se kaq.
Pas perfundimit te procesit te teshtitjes, organizmi i juaj me lejen e Allahut xh,sh i kthehet fuksionit normal sikur te mos kishte ndodhur asgje.

E pas gjithe kesaj, a thua valle nuk meriton te falënderohet Allahu xh.sh pas çdo teshtitje.