Ulet mosha e përdoruesve të “telefonit të mençur”

IZMIR (AA)- Adam Woodgate, menaxheri i kompanisë Dubit Research me qendër në Angli, që hulumton shprehitë e përdorimit të mediave në botë, ndodhet në qytetin Izmir të Turqisë për të marrë pjesë në “Ditët ndërkombëtare të monitorimit të Televizionit Publik të Turqisë (TRT)”, ku po marrin pjesë hulumtues dhe botues nga 40 shtete të botës.

Në një deklaratë për Anadolu Agency (AA), Woodgate tha se po hulumtojnë përdorimin e mediave digjitale nga fëmijët në Afrikë, Evropë, Amerikë, Australi dhe Azi.