Uji i Zem-Zemit i ëmbel si Sherbeti

Allahu,xh.h. Gjithqka ka falë ne Botë
Porë ka Fale Vetem nje Ujë qe ne e
Gjuajme Uji-Zem-Zem,që ështe ma i
Ëmbele se sa Uji që ne e quajme,Sherbete
 
Ky ujë ështe edhe Ujë shume i mirë po
Ashtu ështe edhe Ujë Sheruese kushë e
Provonë Ujin Zem-Zem kurre në jete ska
Me e harrue,ështe i ëmbele,dhe dhe i letë
 
Allahu një Gjithqka për Njerzimin ka,Krijuarr
Ështe edhe një Fare,qe ne i Thojme,me emerë
Fara e Zeze,pore tashe edhe Mjeksija po e
Pranonë se ështe,shume e Dobishme,per-Shëndetë
 
Të Gjitha kto ne Duhete ti Provojme dhe Mjeksise
Se Allahut Azzuvexhel,ti Praktikojme e Vetem nga
Allahu Ndihme të Kërkojme dhe Shëndetin tone ta
Mbrojme,të i Largojme ne Femijët nga,Droga,se ajo
Shëndetin e Besimin ta Shkatrrone,largë-Droge,e Duhanit
Se ajo ështe Vetëm Rruga e Shejtanit të Mallkuarrë-Dreqi,i zi
 
Me Rrespektë:Sabri Vilanci:10:07:2012- Vushtrri:R.K.S.