TY, QË NUK MË HARROVE…

Ty, vëlla, që më kujtove në ftesat tua, për të ndarë gëzimet tua me mua,
Ty, që më kujtove edhe kur ishe në hall dhe mendove se mu unë mund të të gjindem pranë,
Ty, që më besove brengën duke kërkuar mendimin dhe sygjerimin tim,
Ty, që nga të gjithë, më zgjodhe mua për të ma kërkuar këshillën,
Ty, që nuk më harrove në lutjet tua,
Ty, që tregove nder dhe respekt për mua më shume se sa e meritoj,
Ty, vëllau im, kudo qofsh:
ALLAHU TË MBULOFTË ME BEKIMET E VETA, MBI TY DHE FAMILJEN TËNDE LËSHOFTË MËSHIRËN, TË SHPËRBLEFTË ME FIRDEUSIN E LARTË…!

Shkruan Hoxha Ekrem Avdiu.