Tu mbyllën sytë…

Tu mbyllën syt,e më si hap
T’erdhi dita të shkoshë nga kjo dunja 
Tani po ikë,e nuk kthehesh ma
Ku mbeti rrespekti 
Ku mbeti afersija 
Ku jan të afërmit,ku jan shoqrija 
Ku jan prindit,ku jan fëmija
Ku jan parat,e miqsija 
Ku është gëzimi e lumturija 
Ku jan premtimet e dhëna
Ku jan njerzit që t’rrinin pranë
Ku jan buzeqeshja,dhe dashurija
Ku jan fjalet,dhe lotet
Ku jan shetitjet e shokët
Ku jan kafet e pijet 
Ku jan diskot,e shtëpijët
Ku jan tani këto
Ku mbeten athu
I vetem perse je
Me vete çka po merr
I përgaditur a je 
Për këtë dit,a mendove ndonjeherë?!