kisspng-0-mobile-phones-prepayment-for-service-personal-id-masa-aktif-three-tambah-masa-aktif-kartu-4-bulan-5b6315f21f3944.3187145815332203381279

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat.

Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani.

Tri gjërave duhet t’u ikim: Lajkatimit, thashethemeve dhe shpërdorimit.

Tri gjëra duhet të largohen: Zilia, sherri dhe tallja e tepërt.

Tri gjëra janë të mrekullueshme: Dashuria, heshtja dhe falja.

Tri gjëra janë të domosdoshme: Vdekja, ajri dhe uji.

Tri gjëra janë të qortuara: Gënjeshtra, budallallëku dhe mendjemadhësia.

Tri gjëra janë të dashura: Devotshmëria, çiltërsia dhe trimëria.

Tri gjëra janë të shkëlqyera: Besnikëria, sinqeriteti dhe përpjekja.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU