Torte me tri shtresa

Përbërësit:
1 l qumësht
3 pudinga vanille
15 lug sheqer
250 g margarin
300 g arra
300 g keksa
300 g kokos

Për lyerje:
150 g qokoladë me qumësht
3 lugë qumësht
3 lugë sheqer
120 g margarin

Përgatitja:
Nxejmë qumështin dhe në të ziejmë pudingun si qdo puding tjetër.E lejmë të ftohet dhe i shtojmë margarinën e rrahur me mikser.Këtë masë e ndajmë në tri pjesë të barabarta në enë veq e veq.Njërës pjesë i shtojmë keksat,të dytës ia shtojmë kokosin dhe të tretës ia shtojmë arrat e bluara.Marrim një tepsi dhe në fillim e qesim masën me keksa pastaj masën me arra dhe në fund masën me kokos.Në fund e shkrijmë ne avull qokoladën ,sheqerin dhe margarinin me qumesht e lejmë të ftohet dhe e lyejmë torten përmbi