Torte me mielle misri


Përbërsit:

300 gr kose

250 gr vaj

400 gr miell misri

200 gr miell gruri

3 veze

1 pecivo

1 lug sode bikarbone


pregaditja...3 vezet i rahim me mikser mire e mire mandej i hudhim kosin dhe vajin e i rahim mire. mandej miellin e misrit, edhe miellin  e grurin , pecivon dhe soden bikarbonit, e i rahim mire, dhe e hudhim ne tepsi te lyer me yndyr. mbi te hudhim djadh te bardh copa-copa te vogla. edhe kokra susan i hudhim, dhe e shtym me e pjek, 200 g per gjysem ore.. ju beft mire  nga motra Fikrije. selam