Torte e shpejtë

Nevojitën:

4 vezë
1 kos i vogël
2 gota të ujit vaj
3 gota të ujit miell
1 peciv
2 gota te ujit sheqer
1 vanill
Të gjitha keto i perzien në nje enë dhe i mbush leterformat deri ne gjysme dhe
i pjek ne temperatur 180 grad per 15-20 min.
Pasi te ftohen i dekoron sipas deshires me shllag, qokolad apo me diqka tjeter
Selam Alejkum
Leonora E. nga Zvicrra