Thirrni prindërit me emra meritorë!Xheneti i besimtarit është nën këmbët e prindërve të tij.
Ata janë njerëzit më të rëndësishëm në jetën tonë, e meritojnë respektin dhe nderin më të madh të mundshëm.
Andaj është gabim që t’i thërrasim me emra jo të dashur për ta; si plak dhe plakë.
Allahu na kënaqët me ta në të dy botët dhe na bëftë shërbëtorë të tyre!


Hoxhë: Fadil Musliu