THËNIET QË LANË GJURMA NË BOTË

1. Duartrokitja, është mjeti i vetëm ku mundemi nëpërmjet tij ta ndërpremë folësin, pa mos e zemëruar.

2. Metoda më e mirë për ta bërë gruan që ta ndryshon mendimin e saj.. është të pajtohemi me të.

3. Turpi i femrës është më tërheqës se sa bukuria e saj.

4. Nëna shpreson të gjen për të bijën e saj një burrë më të mirë se sa burri i saj.. dhe njëkohësisht beson se djali i saj nuk mundet të gjen grua më të mirë se sa ajo!

5. Kur gruaja e urren një burrë deri në vdekje.. kjo do të thotë se ajo e ka dashuruar atë deri në vdekje!

6. Kriteri më i mirë i suksesit të një grua.. është shëndeti i burrit të saj!

7. Kush i përballon të metave të mia.. e konsideroj zotëri timin, edhe në qoftë se është shërbëtori im!

8. Numri i madh i atyre që të urrejnë.. është rezultat i suksesit tënd!

9. Ilaçi më i mirë për trurin.. të flasësh për mundimet e tua me një person që i beson!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU