TETË GJËRAT MË TË VËSHTIRA!!

1. Të mësohesh me një person dhe papritmas të ikën!

2. Të mos gjesh njeri që të kupton dhe të ndjen!

3. Ta duash një njeri dhe të jetë e pamundur ta shohësh!

4. Të vdes një njeri në sytë e tu duke qenë ai i gjallë!

5. Të gënjen ndokush dhe ti e din, mirëpo i beson sepse e donë!

6. Të buzëqeshësh dhe lotët e tua gati se të rrjedhin!

7. Të detyron koha për një gjë që ti nuk e donë!

8.Ta duash një person e ti në jetën e tij të mos kesh vend!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU