Rtv Pendimi

Testoni njohuritë tuaja për trendet e 2018-ës me kuizin e Google

Testoni njohuritë tuaja për trendet e 2018-ës me kuizin e Google

Sa mirë mendoni se i njihni trendet e 2018-ës? Nëse jeni prej atyre që e njihni mjaft mirë kulturën popullore atëherë duhet të luani lojën Google Game of the Year 2018.

Një kuiz i shkurtër dhe i thjeshtë teston dijet tuaja lidhur me atë çfarë njerëzit kanë kërkuar më së shumti në 2018-ën.

2018-ta ka qenë vit i çuditshëm nga cicërimat e Trump, tek problemet e Musk dhe dështimi i Facebook.

Njerëzit, vende, sende dhe shprehje kanë qenë trendet e vitit.

Do tu drejtohen deri në 20 pyetje dhe në fund të merrni rezultatin me pikë. Por keni vetëm tre shanse për të gabuar përndryshe kuizi do të ndalojë menjëherë.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH