Rtv Pendimi

TENTO TA KESH AFËR NJË NJERI TË TILLË!!

Gjëja më e bukur në jetë.. të kesh afër një njeri që të lexon pa shkronja!

Të kupton pa mos fol!

Të donë pa interes!

Të jep pa mos kërkuar gjë!

Të kupton pa sqarim!

E ndjen dhembjen tënde pa mos  i parë lotët e tua!

E ndjen mërzinë tende nga zëri jot!

Dridhet nga frika për ty!

Nuk flenë para se të sigurohet për ty!

Dhe nga gjitha këto, ajo më kryesorja..

Jeta nuk i duket e bukur përveç se me ty!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

 

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH