zemra-8

TË RRALLË, POR EKZISTOJNË

Ai që të do sinqerisht:

– Të lexon, kur je në heshtje.

– E sheh të mirën në ty, kur je në zemërim.

– E ndien butësinë tënde, kur je i ashpër.

– E sheh pikëllimin tënd, kur buzëqesh.

– Të afron, kur mban inat.

– Dhe bën durim, kur ti je në gjendjen tënde më të keqe.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU