Tabletët më të mirë të vitit, në të gjitha sistemet operative!

Sot në treg ka një zgjedhje të madhe të tabletëve në dispozicion, në të gjitha sistemet operative në dispozicion dhe me një shumëllojshmëri të gjerë të madhësive dhe çmimeve.

Zgjedhja është e madhe dhe përpjekja për ta zgjedhur modelin më të mirë të një tableti është e vështirë.

Prandaj, ky artikull synon ti listojë tabletët tanë të preferuar, të cilët janë ende në dispozicion për tu blerë në treg.

Prej modeleve më të lira dhe madhësive të ekraneve prej 7 inç e deri tek modelet kryesore me specifikat më të avancuara që janë në këtë listë, do të ju ndihmojnë ta gjeni modelin modelin që ju dëshironi.

1. Nexus 9, prodhuar nga HTC
2. Samsung Galaxy Tab S 8.4
3. Sony Xperia Z3 Tablet Compact
4. Google Nexus 7 (2013)
5. Apple iPad Mini 2
6. LG G Pad 8.3
7. Asus MemoPad 7
8. Microsoft Surface Pro 3
9. Samsung Galaxy Tab S 10.5
10. Apple iPad Air 2
11. Sony Xperia Z2 Tablet

Disa nga komponentat kryesore që ju bëjnë ta zgjedhni një tablet nga një tjetër, përveç çmimit, duhet të jenë edhe; cilësia e ekranit, performanca e tabletit, sistemi operativ, aplikacionet, memoria e brendshme dhe jetëgjatësia e baterisë. (Telegrafi)