‘Ta lësh drogën…’, rrëfim ekskluziv për Telegrafin (Video)

‘Ta lësh drogën…’, është rëfimi i shkurtër i ‘Personi D’, dikur përdorues i drogës. Ai vendosi të tregojë historinë e tij 10 vjeçare të ‘luftës’ me drogën. Por, jo vetëm kaq, ai për Telegrafin shprehet se përveç që iu kthye jetës normale, tani vazhdon aktivitetet e tij private kundër drogës, gjegjësisht këshillon çdo person i cili është i varur nga droga, të largohet nga ajo, se ka shpresë dhe se është i mundur largimi nga droga.

Video-reportazhi në vijim tregon historinë e ‘Personi D’ po aq të dhimbshme por edhe shpresëdhënëse. Qëndron absurde nëse ai thotë se drogën e braktisi pa trajtim mjekësor dhe pa asnjë trajtim psikologjik. Për ta konfirmuar këtë, Telegrafi mori në pyetje neurokirurgun Blerim Zeqiri dhe psikologen klinike Arlinda Rizvani. Ndiqeni videon në vijim. /Telegrafi/