Si ta përdorni qumështin për të lehetësuar djegien e stomakut?

Djegia e stomakut është nje ndjesi shume e keqe qe mund tu shqetesoje shume, me poshte ja disa keshilla te shkurtra se si mund te perdorni qumeshtin per te qetesuar kete djegie…

Djegia e stomakut eshte nje ndjesi shume e keqe dhe e dhimbshme ne te njejten kohe, dhe mund te jete edhe me e keqe nese keni qene duke marre ndonje medikament per kete porblem. Fatmiresisht, qumeshti mund te perdoret si kure shtepiake per kete problem, duke dhene qetesim deri sa problemi te kaloje. Per sa kohe keni qumeshtin ne perdorim do te jeni me te qete.
1. Hani 4 ose 5 bizkota te thata. Biskotat do te ndihmojne stomakun tuaj te filloje procesin e tretjes.
2. Pini nje gote me qumesht te vaket ose edhe te ftohte. Pijeni qumeshtin avash, aq avash sa per te mos ngacmuar stomakun tuaj.
3. Prisni 30 minuta te shihni nese kjo kure do te kete efektin e deshiruar. Nese jo, pini nje gote me shume qumesht.
Çfare ju duhet
* Qumesht
* Biskota