SHAMIA NUK E PENGONË PERPARIMIN

Bartja e Shamisë nuk e pengonë përparimin kulturorë,ekonomik as atë teknologjik.
Psh.Në vitin 2002 kur ishte shamia e ndaluar, Turqia ishte e 111 ekonomi botërore.
Kurse sot,kur Shamia është e lejuar,Turqia është e 3 ekonomi botrore.
Atëherë, Turqia nuk ndihej se egzistonë ,kurse sot Turqia është shpresa e mbarë Muslimanëve.
Allahu e ndihmotë atë që e ndihmonë Islamin dhe Muslimanët.

Shkruar nga hoxha Zekerija Bajrami. /Radio Pendimi