SHAMIA NUK E PENGON ARSIMIN

Në vitin 2015,në Austri,një studente turke me shami, e cila quhej Aishe,ishte studentja më e mirë, dhe
me sukses më të lartë,në nivel të gjithë Austrisë,në fakultetin e
biokimisë.
Gjat këti viti, Erdogani vizitonë Austrinë,ku mbanë një takim me studentët e Turqisë,dhe atyre në mes tjerave ju thotë :ju kreyni studimet dhe kthehuni në Turqi, ngase Turqia juve ju pret,dhe kushtet do t’i keni sikur ne Austri.
Pastaj gazetat shkruajnë:Erdogani e lut
Aishen të kthehet në Turqi.

Shkruar nga hoxha Zekerija Bajrami.