Samsunsg S8 Vs iPhone 7, test në futjen nën ujë (Video)

Samsung Galaxy S8 dhe iPhone 7 janë testuar për rezistencën ndaj ujit. Në një test të përbashkët dy telefonët e dëshmuar për cilësi të lartë kanë dëshmuar këtë edhe në këtë sprovë.

S8 dhe iPhone 7 arrijnë rezistencë në ujë të ftohtë dhe të ngrohtë, poashtu edhe në thellësi më të madhe se sa ena normale.

Eksperimentuesi tregon se këta dy telefonë rezistojnë edhe në ujëra të thella pasi provës që bëhet në një lum./Indeksonline/