Salmon kundër stresit dhe depresionit

A e dini që depresioni kurohet edhe me anë të ushqimeve të shëndetshme? Për hir të vetive të shumta, salmoni na mbron edhe nga depresioni.

Teksa e nisim me vetitë e tij kuruese, salmoni ju ndihmon të mbani stresin nën kontroll dhe të mos bini në depresion.

Salmoni ka vitaminë D, që mbron zemrën tuaj, kockat, shtyllën kurrizore dhe ju ndihmon për të patur mëndje të shëndoshë.

Flokët që janë një tjetër pjesë e rëndësishme mund të bëhen edhe më të shëndetshme, nëse konsumoni salmonin.