Rrugê tê mbarrê tê gjithve pêrê nê Mekê

Dita e marte e vitit 2013,nga R-Kosova
U,nisê grupi i pare ,per nê vendine me
Tê, mire tê botês,ne Mekê, e bekuarrê
Qe sivjete, do te jene, 800,Haxhi qe do

Vizitojnê vendin e shenjte, Qaben vend
Qê të gjithë e kemi, oblgime sipase fe
Tonê Islame, nji hare ne jetê me e vizitu
Fjalên e Allahut Azzuvexhel ne vene me

Dergue,dhe mekatet tona,te mehershme
Mi largue zemren, tonê me gjera te mira
Me shêrue,dhe nga vizita e Qabêse shum
Me perfitu,dhe me emrin Haxhi mu emru

Sivjete Qaben 3,milion, do, vizitojne sepse
Shkaku i zgjerimit tê Qabese, mbi, 20% jon
Me pakê,shumica ,sivjete fatin e tyre, do e
Presine tjera here derisa Meka do zgerohet

Ju komê lakmi vllazêr Muslimanê,qe juve
Allahu,xh,h,ju mundesoje, vendine me te
Bukure te ksaj dynjase, Meken e bekuarê
Ju e vizitoni dhe Kurban Bajramin ne Meke
Do e falni, Allahu,xh,h,Haxhin  ju pranoftê: Amin

Sabri Vilanci:1:10:2013- Vushtrri:-  Allahu.xh.h-Haxin
Gjithê Muslimanve inshalla ju pranohetê- Amin-Amin