Rollad

perbersit
5 vez
150gr sheqer
150gr mill
pak  krip
1.luk te qajit leng limoni
25o gr xhem-sipas deshires
pergaditja;
ndahen te verdhat e vezve  nga te bardhat,perzihen me mikser te verdhat e vezve dhe 5 lug uj te nxeht,kur te rritet masa qitet  ni lug lend limoni,tani perzihen te bardhat e vezve- i shtohet sheqeri i mbetur perzihet deri  sa te rritet masa.tani  perzihen dy masat dhe ju shtohet milli tani perzihet me tel dore. lyhet  tepsija me vaj i qitet leter per torte dhe qitet masa.piqet per afersisht 10 min.hiqet nga furra i qitet sheqer siper , shtrohet ni peshkir  i gotav dhe peta kthehet permbys. xhemi  rrehet me mikser dhe i qitet  petes dhe mbeshtillet ngadal.
 
ju beft mir